Boyalıca İlkokulu
0(224) 762 20 06
Fax yoktur.

VİZYON

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Türk Milli Eğitimi´nin Genel amaçlarına ve İlköğretim genel amaçlarına uygun eğitim vermekte olup , Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliği ´ne bağlı beden, ahlak ve duygu bakımından dengeli , sağlıklı gelişmiş bir kişilik ve karaktere hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip insan haklarına saygılı ilgi , istidat , beceri ve yetenekleri ölçüsünde gerekli bilgi ,beceri ve davranış kazanmalarını sağlamanın yanında kendilerini mutlu kılacak ve toplum mutluluğuna katkıda bulunacak bireyler olarak yetiştirilmelerini amaçlamaktadır.

MİSYON

Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2010-2011 eğitim-öğretim yılında 12 öğrencimiz Anadolu Liselerini (41 Öğrenciden)Kazandılar 2011-2012 " " " 5 " " " (26 Öğrenciden) " 2012-2013 " " " 25 " " " (27 " " .% 93 lük bir başarı yakalayarak bir ilki gerçekleştirdiler. Okul adına tüm öğrencierimi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimi tebrik ediyorum.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :normal